OM OSS

Fra starten høsten 2016 og frem til i dag har vi lagt ned en betydelig innsats for å etablere et fullskala treningstilbud for alle våre medlemmer. Tilbudet omfatter alt fra spinning og gruppetimer til styrketrening, og cross-fit trening.

 

Fra dag én har vi fokusert på orden, ryddighet og renhet på senteret vårt.  Andre viktige kriterier som er lagt til grunn for den positive veksten er en konkurransedyktig pris, god kvalitet på utstyret og god tilgjengelighet, vi har lange åpningstider og gode parkeringsmuligheter.

 

ST er i stadig vekst, og for oss er det viktig å holde på det folkelige og personlige preget. Vi ønsker at både kunder og ansatte skal føle tilhørighet og trygghet på vårt senter, og vi ønsker at vårt sentre skal være åpent for alle, om man er 15 eller 85 år, topptrent eller helt ny på senteret – alle er velkommen hos oss!

Ønsker du mer informasjon ta kontakt med oss!

s

CoolFunk

CoolFunk ble startet opp og etablert i januar 2017 i samarbeid mellom Cecilie Næss-Solberg som er utdannet dansepedagog ved Den Norske Balletthøyskole i Oslo og Svelvik Treningssenter. CoolFunk er et dansetilbud for barn og ungdom fra 5 til 14 år. Dansekurset tilbyr heftige rytmer blandet med streetdance, hip hop, funk, jazz og turn! CoolFunk delen av ST består i dag av 4 danse instruktører, 2 assistenter, felles for dem alle er at de har ett brennende hjerte for dans. De ønsker å spre danseglede og mestringsfølelse! CoolFunkhar over 80 flotte dansere fordelt på 6 klasser. Hvert halvår avslutter vi med et stort danseshow!!! Kurset koster 1000 kr per halvår per barn. Ny påmelding åpner som regel i april og november – påmelding skjer direkte til Cecilie som leder CoolFunk. Informasjon om dette blir lagt ut på ST sin Facebook side og på CoolFunk sine egne Facebook sider.

VI TILBYR

Kardiotrening

ST tilbyr rikelig med kardiomuligheter, vi har tredemøller, ergometersykler, spinningsykler, ski-erg , romaskiner og motbakkemøller. I tillegg så har vi en 22 meter lang løpebane hvor kun fantasien setter begrensninger, på løpebanen kan du for eksempel benytte deg av sleden vår - dytt eller dra!

Styrketrening

For deg som er nybegynner anbefaler vi at du tar kontakt med resepsjonen for å få en gjennomgang av apparater, vi setter også opp enkle program til de som ønsker det – kostnadsfritt. Vi har ett stort utvalg av magasin apparater som gjør det enklere å løfte riktig. Til dere som er blitt mer selvstendig så har vi alt av utstyr som hjerte kan begjære og litt til. Vi har alt du trenger av magasin apparater og frivekter, i tillegg så har vi ett stort cage hvor du kan slippe løs din indre apekatt.

Gruppetrening

Gjør treningen mer effektiv ved å trene sammen med andre! La instruktøren og de andre deltagerne inspirere og motivere deg til å prestere ditt beste. ST tilbyr et stort utvalg av ulike gruppetimer både for nybegynnere, middels trente og godt trente. Gruppetrening passer for alle. Det er mange fordeler med å delta på gruppetimer, mange opplever at de yter mer når de trener sammen med andre og føler en større trygghet når de trener under veiledning. I tillegg er det sosialt, motiverende og gøy. For å opprettholde gode treningsvaner over tid er det viktig å trives med trening.

Sol og varme trening

Sommeren 2018 åpnet vi 200kvm med utendørs trening, her har vi utallige treningsmuligheter. Uteparken passer for ALLE, enkelte av apparatene er konstruert slik at du selv kan justere tyngden. Du bruker egen kroppsvekt som motstand på alle apparatene i uteparken.

ST familien

Lars_

Lars Michelsen

Avdelingsleder i oljebransjen til daglig, på ST er han minstemann (målt i alder), han er som oftest å finne bak dataen i resepsjonen, men ikke fremmed for å slå av en prat.

Lars har drevet med styrketrening i over 15 år, før han startet med styrketrening så var han innom både fotball, håndball og litt tennis, men det var styrketrening som ble nr 1!

Treningserfaringen han har bygget opp deler han gjerne med ST medlemmene, han er også ST’s instruktør på HIIT, timen som forandrer seg fra uke til uke!

Lars eier i tillegg 1/3 av ST og sitter i styret som styreleder.

RUNE 3

Rune Strømsheim

Tømmermester til daglig, men på ST er han mannen med støv på hjernen og angst for feilplassert utstyr. Ingen kan måle seg med Rune når det kommer til vask og brett av håndklær, og ikke minst bruk av antall våtmopper!

Rune er morgenfuglen på ST, han har spinningtimene som er satt opp da andre normalt sover.

Han har livslang treningserfaring og er ikke fremmed for å dele kunnskapen sin med våre medlemmer!

Rune eier i tillegg 1/3 av ST og sitter i styret som styremedlem.

Magne. 2jpg

Magne Sakariassen

Daytrading og livsnyter til daglig, på ST er han en ivrig sjel som alltid tar seg tid til en prat, han er ST’s mester på smalltalk!

Magne er som trekkfugler flest, borte i vinterhalvåret!

Han har tilhold på Berger når det er sol og sommer og bosted på Geilo når det er skiføre, ellers er han en reiseglad person med høy reisefeber.

Magne har livslang treningserfaring som han mer enn gjerne deler med de som ønsker det, eller der han ser ett behov for å dele erfaringen sin! Han har stor egeninteresse gjennom mange år for kosthold og ernæring

Magne eier i tillegg 1/3 av ST og sitter i styret som styremedlem.

CECILIE. 2

Cecilie Næss-Solberg

Cecilie er den kreative med masse ideer i hodet og et glødende hjerte for dans. Utdannelsen som dansepedagog ble tatt på Spinn Off, forstudium i dans og Den Norske Balletthøyskole i Oslo. Hun har danset på åpnings- og avslutningseremonien i OL på Lillehammer og vært Norges Mester i disco dans. Mottatt Nasjonal ildsjelpris fra Det Kongelige Departement for Norges Vel og Kommunaldepartementet, kulturpris og Valdres ungdomspris for sitt engasjement med barn og ungdom.

Der Cecilie beveger seg blir det dans. Så derfor har hun undervist i Valdres, Oslo, Sunnhordland, Spania og nå i Svelvik med CoolFunk.

Cecilie setter hele ST familien i sving når CoolFunk’s dansere har sitt halvårlige show

Karoline

Karoline Bekkelien

Karoline jobber som apotektekniker til daglig.

Hun har mange års erfaring med dans, turn og Tumbling.

Karoline har tidligere instruert i Tumbling og frittstående turn, dette er erfaring hun tar med seg inn som danseinstruktør for barna som er med på CoolFunk.

Karoline har utallige kurs fra apotekjobben sin, alt fra sårstell til sminke – noe vi kan dra nytte av hvis uhellet er ute, eller vi skal klargjøre barna for det halvårlige showet!

Amanda

Amanda Angelin Øvergård-Knem

Danseinstruktør

Renate

Renate Michelsen

Senterleder

ANETTE 2

Anette Skistad

Anette er en av ST’s mest erfarne instruktør, hun har 35 års erfaring innen forskjellig type idretter, på alle nivåer! (Nasjonalt og internasjonalt nivå).

Hun er opptatt av idrett og aktivitet på alle ferdighetsnivåer, hun legger sin stolthet i å kunne hjelpe og motivere andre til å nå sine mål.

Av kurs/utdannelse kan vi nevne: Gruppe trener, Instruktør/trener, Styrketrening, Bootcamp, Spinning, Cross trening, funksjonell / dyrebevegelser, mobilitet, kettlebells, bungee ropes og TRX slynge.

Anette lever og onder for trening, hun er ansatt hos flere treningssentre i drammensregionen og i tillegg arrangerer hun egne treningssamlinger på fritiden!

LINE-MARI.2

Line-Mari Mossestad

Line Mari kommer fra Horten, men har bodd i Svelvik de siste årene. Firebarnsmor og sykepleier, hverdagsmosjonist og Catslide entusiast.  Hun blir glad av trening, særlig i fellesskap med andre og synes saltimer er det store!
Sertifisert Sh’bam instruktør 2016, Catslide kurs 1- 2017, Catslide kurs 2- 2018

Line Mari er gruppeinstruktør på ST!

ELISABETH.2

Elizabeth Strømsheim

Elizabeth er en energisk og ivrig tobarnsmor. Hun jobber til daglig som pedagogisk leder i barnehage. Elizabeths Interesse for trening fattet hun tidlig i ungdomsårene, var meget flittig på diverse treningssentre, før hun siden 2006 selv ble instruktør. Hos oss er Elizabeth instruktør på spinning og gruppetimer, hun er også vår energibunt.

Hun er opptatt av kvalitet og legger sin stolthet og energi i at medlemmene skal forlate timene slitene og fornøyde. Elizabeth er utdannet PT (personlig trener) hos AFPT, samt kostholdsveileder. Hun er også bungee ropes sertifisert.

lene 2

Lene Grøneng

Lene kan du se på ST stort sett hver dag, hun er en ivrig og treningsglad jente! Lene er ansatt som resepsjonist og renholdspersonell.

Lene hjelper oss til å holde orden og renhetsnivået vi ønsker, hun er ikke fremmed for å gi beskjed hvis noen glemmer å rydde bort vekt-skiver eller andre ting etter seg, men selvsagt med ett lurt smil.

HILDE 2

Hilde Borgen

Hilde er syklisten vår, 3 barnsmor og jobber som pedagogisk leder i barnehagen til daglig. Hilde har helt siden veldig ung alder syklet aktivt både terreng og landevei for Svelvik Sykkelklubb! Nå er hun på ST som spinninginstruktør!

Av meritter kan Hilde vise til dobbel ungdomsmester på landevei!

Hun kan det som er å kunne når det kommer til teknikker og holdninger på sykkelen, og hun ønsker å lære det bort til alle som deltar på timene hennes!

Hilde er ei jente som ikke er redd for fart og spenning, ingen utfordring er for stor for henne, vi er glade for å ha Hilde som en del av ST familien.

Lene

Lene Fjellner

Resepsjonist og renholdspersonell

FOR MER INFORMASJON OM PÅMELDING….