Om oss

Om Svelvik Treningssenter

Fra starten høsten 2016 og frem til i dag har vi lagt ned en betydelig innsats for å etablere et fullskala treningstilbud for alle våre medlemmer. Tilbudet omfatter alt fra spinning og gruppetimer til styrketrening, og cross-fit trening.

Fra dag én har vi fokusert på orden, ryddighet og renhet på senteret vårt. Andre viktige kriterier som er lagt til grunn for den positive veksten er en konkurransedyktig pris, god kvalitet på utstyret og god tilgjengelighet, vi har lange åpningstider og gode parkeringsmuligheter.

ST er i stadig vekst, og for oss er det viktig å holde på det folkelige og personlige preget. Vi ønsker at både kunder og ansatte skal føle tilhørighet og trygghet på vårt senter, og vi ønsker at vårt sentrer skal være åpent for alle, om man er 15 eller 85 år, topptrent eller helt ny på senteret – alle er velkommene hos oss!

Ønsker du mer informasjon ta kontakt med oss!

Om oss

Svelvik Treningssenter driftes av

LARS MICHELSEN

Avdelingsleder i oljebransjen til daglig, på ST er han minstemann (målt i alder), han er som oftest å finne bak dataen i resepsjonen, men ikke fremmed for å slå av en prat.

Lars har drevet med styrketrening i over 15 år, før han startet med styrketrening så var han innom både fotball, håndball og litt tennis, men det var styrketrening som ble nr 1!

Treningserfaringen han har bygget opp deler han gjerne med ST medlemmene, han er også ST’s instruktør på HIIT, timen som forandrer seg fra uke til uke!

Lars eier i tillegg 1/3 av ST og sitter i styret som styreleder.

RUNE STRØMSHEIM

Tømmermester til daglig, men på ST er han mannen med støv på hjernen og angst for feilplassert utstyr. Ingen kan måle seg med Rune når det kommer til vask og brett av håndklær, og ikke minst bruk av antall våtmopper!

Rune er morgenfuglen på ST, han har spinningtimene som er satt opp da andre normalt sover.

Han har livslang treningserfaring og er ikke fremmed for å dele kunnskapen sin med våre medlemmer!

Rune eier i tillegg 1/3 av ST og sitter i styret som styremedlem.

MAGNE SAKARIASSEN

Daytrading og livsnyter til daglig, på ST er han en ivrig sjel som alltid tar seg tid til en prat, han er ST’s mester på smalltalk!

Magne er som trekkfugler flest, borte i vinterhalvåret!

Han har tilhold på Berger når det er sol og sommer og bosted på Geilo når det er skiføre, ellers er han en reiseglad person med høy reisefeber.

Magne har livslang treningserfaring som han mer enn gjerne deler med de som ønsker det, eller der han ser ett behov for å dele erfaringen sin! Han har stor egeninteresse gjennom mange år for kosthold og ernæring

Magne eier i tillegg 1/3 av ST og sitter i styret som styremedlem.

ØNSKER DU MER INFORMASJON ELLER HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.