våre treningstilbud

Vil du vite hva vi kan tilby?

KARDIOTRENING

ST tilbyr rikelig med kardiomuligheter, vi har tredemøller, ergometersykler, spinningsykler, ski-erg , romaskiner og motbakkemøller.
I tillegg så har vi en 22 meter lang løpebane hvor kun fantasien setter begrensninger, på løpebanen kan du for eksempel benytte deg av sleden vår – dytt eller dra!

STYRKETRENING

For deg som er nybegynner anbefaler vi at du tar kontakt med resepsjonen for å få en gjennomgang av apparater, vi setter også opp enkle program til de som ønsker det – kostnadsfritt.

Vi har ett stort utvalg av magasin apparater som gjør det enklere å løfte riktig. Til dere som er blitt mer selvstendig så har vi alt av utstyr som hjerte kan begjære og litt til. Vi har alt du trenger av magasin apparater og frivekter, i tillegg så har vi ett stort cage hvor du kan slippe løs din indre apekatt.

GRUPPETRENING

Gjør treningen mer effektiv ved å trene sammen med andre! La instruktøren og de andre deltagerne inspirere og motivere deg til å prestere ditt beste.

ST tilbyr et stort utvalg av ulike gruppetimer både for nybegynnere, middels trente og godt trente. Gruppetrening passer for alle. Det er mange fordeler med å delta på gruppetimer, mange opplever at de yter mer når de trener sammen med andre og føler en større trygghet når de trener under veiledning. I tillegg er det sosialt, motiverende og gøy. For å opprettholde gode treningsvaner over tid er det viktig å trives med trening.

SOL- OG VARMETRENING

Sommeren 2018 åpnet vi 200kvm med utendørs trening, her har vi utallige treningsmuligheter. Uteparken passer for ALLE, enkelte av apparatene er konstruert slik at du selv kan justere tyngden.

Du bruker egen kroppsvekt som motstand på alle apparatene i uteparken.

ØNSKER DU MER INFORMASJON ELLER HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.